Omgeving

Hier vind je nog die echte vakantiesfeer

De Haan is voor veel vakantiegangers een heel speciale plaats. De Haan is zelfs de trotse bezitter van een 11 kilometer zandstrand, dat is dus een vijfde van de Belgische kust. De roze en gele kleuren van de vele villa’s en hotels, de liefelijke paadjes en het vele groen geven je de speciale rust die je zoekt. Met de ontelbare pittoreske villa’s in de bekende Belle Epoquestijl met balkonnetjes, erkertjes, veranda’s, torentjes en dakkapellen, is dit ronduit een liefelijk vakantieoord.

Klik hier voor meer informatie over De Haan

Het strand geeft je de mogelijkheid te zonnebaden en de zee om in te zwemmen. Sportvissen, volleybal of voetbal met vrienden spelen, een vlieger oplaten, zandkastelen bouwen, romantisch slenteren, van de ondergaande zon genieten of fijn wandelen langs de waterkant.

U vindt hier ook een subtropisch zwemparadijs, overdekte zwembaden, een internationaal befaamde golfcourse (18 holes), gratis sportvissen paardrijden, tennis, bowling, squash, boogschieten, voetbal, mountainbiking, verschillende minigolf, … en nog veel meer

Zonnebaden – zwemmen – wandelen – fietsen – vissen

Overdag of in de avond brengen de sfeervolle wandeldijken van De Haan en Wenduine u ook op het idee om een van de vele gezellige terrasjes te bezoeken.

Als familiebadplaats wordt er traditioneel al vele jaren kwaliteitsvolle strandspelen voor kinderen georganiseerd. In juli en augustus zijn er dan ook wekelijks strandactiviteiten: schattenjacht, zaklopen, bloemenwinkeltjes, zandfiguren.

Een fijne uitstap kun u maken naar het historische Brugge, Damme of Oostende. Maar ook Knokke en Blankenberge liggen dichtbij.

Klik bij de volgende plaatsen voor meer informatie: